DSC_0238

Aanmelden bij onze club kan door het inschrijfformulier te downloaden en per post of e-mail te versturen aan onze secretaris. Inleveren tijdens een clubdag kan natuurlijk ook.

watersportverbond-logoAls lid van kanovereniging Frisia ben je direct ook lid van het Watersportverbond. Daarnaast heb je het recht om een maximum van twee boten gratis in onze loods te stallen. Contacteer de materiaalcommissaris wanneer je hiervan gebruik wilt maken. Je krijgt dan op borg een sleutel van de accomodatie, zodat je ook buiten de cluburen van je boot gebruik kan maken. Naast de botenstalling kan je als lid deelnemen aan de trainingen op de clubdagen en op (inter-)nationale wedstrijden uitkomen namens KV Frisia.

[table width=”90%” colwidth=”70%|30%” colalign=”left|right”]
Categorie, Contributie incl. schoonmaak en lidmaatschap Watersportverbond
Leden vanaf 18 jaar, €205
Leden vanaf 18 jaar met studentenkorting, € 144