Type_Lidmaatschap Contributie Frisia
Meetrainend Donateur ** €106
Donateur *** €31

Nb leeftijd is op basis van de leeftijd op 31-12-2021

* Om voor studentenkorting in aanmerking te komen moet er ieder jaar voor 1 december een bewijs van inschrijving aan een onderwijsinstelling worden opgestuurd naar de secretaris.

** Meetrainend donateurs kunnen meetrainen, maar mogen daarbij geen gebruik maken van clubmaterialen (peddels/boten) en maken geen aanspraak op een ligplaats voor een eigen boot.

*** Donateurs kunnen niet meetrainen, mogen geen gebruik maken van clubmaterialen (peddels/boten) en maken geen aanspraak op een ligplaats voor een eigen boot. Zij zijn altijd welkom op clubdagen te komen kijken en met bepaalde clubactiviteiten mee te doen.

Lidmaatschap Watersportverbond

Alle leden van kanovereniging Frisia worden automatisch lid van het Watersportverbond. Dit lidmaatschap voor 2021 bedraagt voor volwassen- en jeugdleden respectievelijk €25,20 en €10,60 en is bij de contributie inbegrepen. Als je al lid bent van het WSV wordt dit bedrag in mindering gebracht op de contributie. Donateurs en meetrainend donateurs worden geen lid van het Watersportverbond.

Korting

Bij meerdere inschrijvingen wonend op een adres gelden voor 2021 de volgende oplopende kortingspercentages:

• Voor het 2e lid: 30%
  • Voor het 3e lid: 60%
  • Voor het 4e lid (en volgende leden): 90%

Deze kortingen gelden niet voor het lidmaatschap van het Watersportverbond