Categorie Contributie
Leden vanaf 18 jaar €205
Meetrainend donateur ** €104
Donateur *** €30

* Studentenkorting alleen op vertoon van bewijs van inschrijving bij de onderwijsinstelling.

** Meetrainend donateurs kunnen meetrainen, maar mogen daarbij geen gebruik maken van clubmaterialen (peddels/boten) en maken geen aanspraak op een ligplaats voor een eigen boot.

*** Donateurs kunnen niet meetrainen, mogen geen gebruik maken van clubmaterialen (peddels/boten) en maken geen aanspraak op een ligplaats voor een eigen boot.

Lidmaatschap Watersportverbond

Alle leden van kanovereniging Frisia worden automatisch lid van het Watersportverbond. Dit lidmaatschap bedraagt voor volwassen- en jeugdleden respectievelijk €23 en €10 en is bij de contributie inbegrepen. Donateurs en meetrainend donateurs worden geen lid van het Watersportverbond.

Korting

Bij meerdere inschrijvingen wonend op een adres gelden de volgende oplopende kortingspercentages:

• Voor het 2e lid: 40%
  • Voor het 3e lid: 60%
  • Voor het 4e lid (en volgende leden): 90%

Deze kortingen gelden niet voor het lidmaatschap van het Watersportverbond.