Onze vereniging kent geen wachtlijst. Als lid van kanovereniging Frisia ben je ook direct lid van het Watersportverbond. Leden hebben de mogelijkheid om een boot in onze loods te stallen. Contacteer de materiaalcommissaris wanneer je daar gebruik van wilt maken. Zolang je geen eigen boot hebt kun je (enige periode) gebruik maken van een clubboot. Als lid kan je deelnemen aan de trainingen op de clubdagen en op (inter-)nationale wedstrijden uitkomen namens kanovereniging Frisia.

Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers. Het is dan ook gebruikelijk dat elk lid een actieve bijdrage levert aan het verenigingsleven. Dit kan bijvoorbeeld door het meedraaien in de bardiensten, het deelnemen in bestuur of commissies, deelname aan klusdagen of het assisteren bij trainingen en/of  sportevenementen.

Het lidmaatschap loopt altijd t/m 31 december van het jaar en wordt zonder opzegging telkens automatisch met één jaar verlengd. Bij aanmelding gedurende het lopende jaar of na eerdere deelname aan cursussen, kan het bestuur besluiten korting te verlenen op de contributie.

Misschien wil je eerst bekijken of de kanosport en de vereniging bij je past voordat je lid wordt. Wij hebben een (vrijblijvende) kennismakingsperiode van één maand

Aanmelden

Vul het online inschrijfformulier op deze website in om een (kennismakings)lidmaatschap aan te melden. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je hebt gekozen voor een kennismakingsperiode dan vragen we na één maand of je lid wilt worden.Het is alleen mogelijk om per het einde van een jaar op te zeggen. Gebruik hiervoor het online uitschrijfformulier. Opzeggingen dienen voor 1 december ontvangen te zijn bij de ledenadministratie

Opzeggen en wijzigen

Wil je, je lidmaatschap opzeggen, geef dit dan tijdig aan bij de ledenadministratie om te voorkomen dat je nog contributie moet betalen. Het is alleen mogelijk om per het einde van een jaar op te zeggen. Deze opzeggingen dienen voor 1 december ontvangen te zijn bij de ledenadministratie. Hiervoor moet je gebruik maken van het online uitschrijfformulier op deze website.

De opzegging wordt per e-mail bevestigd als aan alle verplichtingen is voldaan en is daarmee definitief. Heb je na twee weken nog geen reactie ontvangen, neem dan contact op.

Een mondelinge aankondiging bij trainers, bestuursleden of commissieleden is nooit een officiële opzegging!

Overige vragen, opmerkingen of wijzigingen omtrent het lidmaatschap of de ledenadministratie kunt u sturen naar .