Frisia bij Optimist on Tour

Tijdens de Amsterdamse Waterspelen op het IJ hebben verschillende Frisia leden meegeholpen met de “Optimist on Tour”. Het doel was kinderen kennis te laten maken met watersporten, waaronder kanovaren. Alle kinderen die hebben meegedaan hebben een gratis les aangeboden gekregen op de maandagavond van 18 tot 19 uur bij onze vereniging.

Informatie sessie Amstelveense Poel

Op 17 juni zal om 20:00 een informatie avond georganiseerd worden over de plannen omtrent de Amstelveense Poel in de raadzaal van het Gemeentehuis in Amstelveen. De avond is openbaar en toegankelijk voor iedereen. Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van de Klanbordgroep Amstelveense Poel: https://www.facebook.com/groups/1708535022549072/

Resultaten Regatta Essen

Het kanosprint seizoen is afgelopen weekend weer van start gegaan met de races in Essen. Voor junioren Olaf Staal en Yuri Aarnoudse het moment om zich te laten zien en eventuele kwalificatie voor een internationaal seizoen af te dwingen. Voor Racheal Kneen was het een uitgelezen kans zich te meten in een sterk dames senioren […]

Aankondiging Avondmarathon

Op 17 april organiseren we de eerste Avondmarathon van 2019. Bij ons op de vereniging kan iedereen deelnemen aan de prestatietocht over 10 km (rondje bos). Om 19.30 wordt er gestart.

Nieuwe website online

Sinds 11 januari staat de nieuwe Frisia website online. De afgelopen tijd is achter de schermen hard gewerkt om de informatie te updaten, een nieuw ontwerp te maken en de gehele site te herstructureren. Vanaf nu kan iedereen nog gemakkelijker de benodigde informatie online vinden.