Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers. Dat wil zeggen dat alle leden van het bestuur en de verschillende commissies, alle trainers en coaches, alle barmedewerkers en alle onderhoudsmensen hun taak vrijwillig uitvoeren.

Van onze leden verwachten we een actieve bijdrage aan het verenigingsleven in de vorm van het uitvoeren van een of meerdere vrijwilligerstaken om de vereniging draaiende te houden. Op elke taak is (extra) hulp altijd wenselijk!

Mocht je als (nieuw) lid ergens goed in willen zijn en je bijdrage willen leveren aan de vereniging, stuur dan een e-mail aan . Via dit kanaal zal je in contact worden gebracht met de juiste personen binnen onze vereniging.

Vacatures

Voor een aantal vrijwilligerstaken zijn we hard op zoek naar leden die deze willen vervullen.

Barmedewerker zondag 11.00 – 13.00

Als barmedewerker voorzie je de overige leden van een hapje en een drankje voor en na de training. Op alle momenten zijn extra vrijwilligers nodig, maar met name of de zondagochtend van 11.00 – 13.00 is er momenteel een tekort aan vrijwilligers. Gevolg is dat de bar op dit tijdstip niet elke week geopend zal zijn. Meer info:

Activiteitencoördinator

In de rol van activiteitencoördinator zorg je ervoor dat er elk jaar weer een leuk programma aan evenementen voor en door de leden georganiseerd wordt. Je stelt jaarlijks de kalender vast en zorgt ervoor dat uitnodigingen en aankondigen tijdig verstuurd worden. Meer info:

Hulp op klusdagen

Een aantal keren per jaar organiseert de materiaalcommissie een klusdag waarop het clubhuis en het trainingsmateriaal eens goed onder handen wordt genomen. Zelfs met twee linkerhanden kan je tijdens deze dagen je bijdrage leveren, bijvoorbeeld in de schoonmaak, het verwijderen van onkruid of bij het poetsen van boten.